Екипът на СНЦ „МИГ Павликени – Полски Тръмбеш “ беше гост на Седмият фестивал на чушките, доматите и традиционните храни, който се проведе на 24.08.2019 г. в с. Павел.

Ежегодно фестивалът се организира от Кметство с. Павел, НЧ“ Изгрев – 1900″ с. Павел и Пенсионерски клуб с. Павел, и по традиция беше открит от г-жа Анка Личева кмет на с. Павел и г-н Георги Чакъров кмет на Община Полски Тръмбеш.

Празникът беше изпълнен с много веселие, вкусни изненади и естествено много кулинарни конкурси, като екипът на СНЦ МИГ Павликени – Полски Тръмбеш беше част от комисията за оценка на най-добра лютеница и най-вкусна туршия.

Сварена беше и известната вече „Павелска лютеница“, а гостите на празника имаха възможността да я опитат и оценят, като тази година другото вкусно изкушение бе „Селска зеленчукова супа“ приготвена от главната готвачка на феста Анелия Асенова и нейните помощнички Янка Борисова и Мария Янкова.
Бяха връчени приза за най-добра Лютеница, Най-вкусна туршия, най – голям домат, чушка, патладжан, картоф … , най-красив щанд и т.н…
Екипът с нетърпение очаква Осмото издание на Павел фест 2020 година.